Pierwsze 2 odcinki mnie wciągnęły. Myślałem, że będzie to podobne do White Lotus, ale bardziej przypomina to Narzeczoną Księcia. Czekam na odcinek 3.
TakSłyszałem dobre rzeczy o tym programie, ale jestem trochę zdezorientowany. Czy jest on w języku angielskim czy hiszpańskim?
Tak, myliłeś się zakładając toCzy to nie możliwe, że Julia jest w domu, w którym Maximo poszedł odwiedzić swoją córkę? Czy mylę się zakładając, że córka jest dzieckiem Maximo i Julii?
OK, więc to zostało wyjaśnione. Dobra robota, Chad, który być może jest bardziej świadomy rzeczy, niż mogliśmy podejrzewać. Sprytny podstęp ze strony serialu z listami. Słabym punktem jest tak naprawdę związek Hectora i Diane. Nigdy wcześniej nie był to przedstawiany jako wielka miłość; bardziej lekko skandaliczny (ponieważ ona jest szefem) przedłużony romans.Myślę, że nie rozumiem zakończenia z brakującymi stronami. Czy to, co widzieliśmy, oznaczało, że niektóre strony wylądowały w liściach w Las Colinas, np. aby zostały odkryte przez kogoś później?
Współtwórca Austin Winsberg i showrunner Sam Laybourne rozmawiali o tym, używając dokładnie tej metafory "przeciągania nitki przez igłę" w swoim wywiadzie kończącym sezon z The Wrap.Zaczynam się zastanawiać, jak zamierzają doprowadzić tę historię do końca. Utrzymywali się bardzo blisko między nieuniknioną potrzebą pokazania, jak młody Maximo zamienia się w bezdusznego biznesmena, którym najwyraźniej był w minionych latach, a zachowaniem tego optymistycznego uczucia i szczęśliwych zakończeń, które są chlebem i masłem serialu.