TiVo Community Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello...

I have a TiVo XL4 box and everything was working normally this morning. I just turned the TV on after a day of work and instantly felt like I was in 2008. It’s like I all of a sudden have an older version. The format is old and different. I don’t have the video window in the top right corner in TiVo Central. Why would my TiVo automatically downgrade itself? Yes it still works but it is too weird...I will continue to troubleshoot and research but was wondering if anyone has had this happen before and if there is a quick fix!! Thanks in advance!!!
 

·
TiVoholic by the bay
Joined
·
14,199 Posts
Login to your tivo.com account and see if you are still opted-in. If not, opt in.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Ok!!!! So I found this on Reddit and believe it's the problem!! Apparently my dad changed this setting over the weekend. We had no idea it would make my TiVo look so old school! Waiting for it to reset and re-connect to the TiVo network now. Will report back if this didn't work but if not then problem solved

"I had my personal preferences set to opt-out on the tivo.com website for targeted advertising/etc... apparently that disables our use of HD menus and apps (lame). Fixed that back to default and was able to turn the HD menus back on."
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #7 · (Edited)
Login to your tivo.com account and see if you are still opted-in. If not, opt in.
Yesss thank you!!! I believe that's it! Waiting for it to do it's resetting but that setting was just messed with over the weekend so I'm positive that's it! Thank you for your input! Will report back if still having problems.

THAT FIXED IT- THANKS!!!
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top