TiVo Community Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
What happened, TiVo?
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Is...

The Series 3 works!

I have 2 series 3's, and they are flawless. My TivoHD, on the other hand, is unacceptable. It's super-pixelated, way too much to just ignore. I've hooked it up to the exact same set of cables as my Series 3, and the Tivo HD looks terrible.

I'm willing to chalk this up to:
a) Old software (the Series 3 I think had this problem prior to 8.3)
b) Bad hardware (I might do an exchange to see if it's any better)
c) Bad CC's (although I doubt this)

I'm going out to return the TivoHD now. I have 7 (soon 6) Tivo's, and I love Tivo, so this is especially hard for me to do. But it's useless to me in it's current form. If I feel up to it, I might exchange it.

Otherwise, I'm much more likely to buy another Series 3, if I can find one cheap. At least they work, and have been working for a year!
 

·
What happened, TiVo?
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter · #6 ·
drew00001 said:
Have you questioned the hardware of any of your other units?
a) My other units haven't had problems, so nothing to question
b) The TivoHD was designed to be cheap; perhaps too cheap?
 

·
What happened, TiVo?
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter · #7 ·
drew00001 said:
I think (a) and maybe (c) are your culprits. I got lucky with my 1st set of cablecards, but recall the S3 had much more pixalation prior to 8.3.
That explains (a). Why do you think (c)? I haven't heard anyone who had semi-working cards. Just non-working and working. This SciAt CC issue is a Tivo issue as well.
 

·
What happened, TiVo?
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter · #9 ·
8.3 has been out for a while, I want to say 6 months or more? This is only for the Tivo Series 3. The TivoHD only has 8.1.
 

·
What happened, TiVo?
Joined
·
3,638 Posts
Discussion Starter · #11 ·
raiden256 said:
So are you using SA cards? They supposedly released a fix on 8/1 for pixelation on SA cards in slot 2. Did you get this fix and did it not help?
I'm using Moto cards. Yes, I got the fix. It doesn't appear to do anything for me (except remove the name in the System Information screen).

I haven't found anyone with FIOS and a TivoHD yet, so I'm thinking this is the old FIOS TV issue, and it's not yet in the TivoHD code line.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top