TiVo Community Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I'm currently entering week three with an 'Invalid subscription code'
when trying to activate my Tivo.

Although the crew at Tivo's customer support have been apologetic and very
easy to get along with - this is insane.

Four responses from Tivo customer service:
1) Wait a week an try again
2) I'm elevating your problem
3) I'm elevating your problem
4) I'm sending this to billing

It was a Christmas present for my wife so I've had the gift subscription code
for three weeks and have been trying to activate it for about a week and a half
with no luck.

Anyone else run into this???
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Honestly, having worked in a technical service group a long time ago, I get the feeling the info about what the issue is is just not being passed from those who know what the problem is to the people on the phones.

The guys in the three departments that I've spoken with, CS, TS and Billing have all been polite respectful, and pleasant to deal with.


And TIVO management, if your listening - They all not only speak, but UNDERSTAND english.


If I was trying to fight through this problem with Haj over in India - The unit would be back in the box and on its way back to Tivo by now.

Via another post, I found out TivoJerry is at the CES show this week, so it might be a bit before he can respond.

Thanks Again,
-Mike
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Sorry if it offends, But after two incidents with SBC and the Mens Warehouse I've determined
that my time is more valuable than a companies profits or political correctness. Being able to speak the language is not enough
Again my apologies.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Resolved!

Thanks to Garth in TS we got this worked out. According to what I was told, my problem did get escalated. But somewhere at the higher elevation, It may have been mis-keyed. What ever did happen its been fixed. The solution in the end was quite simple, credit my account for the cost of the 12 month gift subscription and set up a new one and activate it. In under two hours it was cured.

Thanks to all that helped, tried to help, and finally - Garth for fixing it!
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top