TiVo Community Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

· Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I bought a new Bolt Vox from BestBuy. On Saturday morning, I activated it online from my TiVo account. I called TiVo support later on Saturday when I couldn't download the Setup information during guided setup. They said it would take 4 hours to activate. The next morning, I looked on my account, and it looked like the Bolt had been activated. I tried downloading the Setup information again but had the same problem. I called TiVo support again. They said it was activated but not associated with my account. They said that that they had fixed it and in 24 hours everything should be ready. I was at work on Monday, but during the day, I got a welcome to your new TiVo Bolt e-mail. I thought everything was set.

Today, Tuesday, I got through guided setup, but I was having an issue with my cable card. I called TiVo support again, and they told me that my TiVo Bolt was still not on my account. They forwarded my call to customer service. After lots of questions and several rounds on hold, the customer support agent said it was a problem with the Bolt, and I needed to bring it back to BestBuy. I asked about speaking to a manager, and it has now been escalated. She thought it would be fixed in 24-48 hours, but I am dubious.

My account says the Bolt is activated. The Bolt has gone through Guided Setup and says my account is in good standing. Any advice? I've already put about 8 hours into the process.
 

· Registered
Joined
·
321 Posts
>> but I was having an issue with my cable card.
You need to get the cable card paired. Tivo can't do that. You need to call your provider.
Can you boot the Tivo and see the Cable card info?
 

· Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter · #4 ·
>> but I was having an issue with my cable card.
You need to get the cable card paired. Tivo can't do that. You need to call your provider.
Can you boot the Tivo and see the Cable card info?
I had paired the cable card, but in all the resetting and waiting for days while working with TiVo, the pairing got messed up. However, TiVo couldn't do any tech support because the Bolt was not visible on their computers. If TiVo's final answer is to return the unit, then there is no point in working with the cable company.
 

· der Neuerer
Joined
·
3,447 Posts
I had paired the cable card, but in all the resetting and waiting for days while working with TiVo, the pairing got messed up. However, TiVo couldn't do any tech support because the Bolt was not visible on their computers. If TiVo's final answer is to return the unit, then there is no point in working with the cable company.
What does the system information screen show on the Bolt.
 

· Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter · #6 ·
My account says the Bolt is activated. The Bolt has gone through Guided Setup and says my account is in good standing. Any advice? I've already put about 8 hours into the process.[/QUOTE]
What does the system information screen show on the Bolt.
Called TiVo after giving them 48 hrs to take care of it and all is well. Apparently escalating the problem got it fixed. They can see my Bolt now.

I found out from Spectrum this morning that I need a second Tuning adapter so I have to get that tomorrow. I'll try plugging everything in on Saturday morning (I've been moving everything back to my Series 3 so I can watch TV while TiVo figures out their system), and give the cable card folks at Spectrum a call to try and get the cable card reestablished. They have been super competent so far.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top