TiVo Community Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just "zipped" my Philips DVR with the zipper. After successfully configuring everything and having everything look wonderful, it seems as though I can't see the TiVo box on my network, however, I can ftp into the box via the IP address.

Has anyone else had this problem? If so how do I correct it? It appears that I can't get my TV shows off the TiVo at this point.

My setup is Philips DVR702, Western Digital 80GB HD, Linksys USB200M wired network card.

Thanks in advance for the info or pointing me in the right direction. :up:
 

·
Just a boring dude
Joined
·
32,093 Posts
did you issue an IP address or tell tivo to use DHCP? If the former, tivo won't show up on a DHCP client list on the router.
If you can telnet and ftp, you can do everything else too.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I issued an IP rather than letting it use DHCP. So I guess the next question is how do I transfer shows to my PCs? I have Tivo2Go but since the DVR doesn't show up on the network it can't find a machine to transfer to.

Thanks for the reply.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #5 ·
sorry for the ignorance, but not familiar with the ddb... i assume it's just a separate board with more info about this. thanks for pointing me in the right direction.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top