TiVo Community Forum banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
I don't know if this helps. I bought an Edge cable last December. I used it with a Panasonic plasma TV and the picture improved compared to my Premier XL that it replaced. It worked without any problems. In March I upgraded to a Sony A9G OLED TV. I connected to a new Denon AVR-S7560H A/V receiver using the a ARC HDMI connection for external speakers. With this setup the Tivo connects directly to the TV by HDMI cable and the TV eARC HDMI connects to the receiver eARC connector. This worked perfectly until late August and then I started to get the same problem as you - no signal. In my case turning off the receiver power gave me a picture and TV sound. Sometimes it came on immediately but sometimes it took longer as much as 1 minute. Turning the TV on without the receiver always gave picture and sound immediately. I can usually get external sound and a picture by a lot of tries like turning the receiver on after the TV is working, Turning the receiver off and then on etc. There is no reliable combination that always works. Every once and a while the system starts properly with external sound but this is rare. I suspect that there was a software upgrade in late August that caused the problems. The Edge, Sony TV, and Denon A/V receiver all are connected to Verizon internet directly wired. They are all set to keep up to date automatically. Until I read your post I was convinced that the fault was the Denon and I am waiting for a reply from them. Now I am also wondering about the Sony Bravia A9G. One thing I have noticed is that the screen that comes up with "no signal" rarely comes up with that message not showing. When this happens if I wait up to 2 minutes the picture with external sound will come up. Have you tried waiting a long time after "no Signal" ?. If I every solve the problem I'll post the solution. In the mean time I will connect everything through the receiver and see if the problem goes away. If it doesn't it is probably similar to your problem.
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top