TiVo Community Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

· Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ive been having a tivo-comcast issue where I am getting a "black" channel with no signal coming in. See http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=351365

Comcast told me they spoke to engineers at Tivo and they said there is a beta firmware that can fix the problem. I called Tivo and the CSR was rude and had no idea what i was talking about.

I was wondering if anyone else has heard of this beta firmware or if anyone has downloaded a beta firmware already?

Let me know! Thanks
 

· Registered
Joined
·
70 Posts
Discussion Starter · #3 ·
etsolow said:
There have been some indications that a beta is in progress, but in the past there has been no way to be included in a particular beta other than applying as a beta tester and crossing your fingers.

http://www.tivo.com/beta
I know how to join the beta program.. im asking if anyone has received a beta firmware as a result?
 

· Premium Member
Joined
·
39,421 Posts
bbock727 said:
Ive been having a tivo-comcast issue where I am getting a "black" channel with no signal coming in. See http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=351365

Comcast told me they spoke to engineers at Tivo and they said there is a beta firmware that can fix the problem. I called Tivo and the CSR was rude and had no idea what i was talking about.

I was wondering if anyone else has heard of this beta firmware or if anyone has downloaded a beta firmware already?

Let me know! Thanks
But it doesn't matter, the reason for your black screen had nothing to do with the software on your TiVo, so having a beta release wouldn't fix your problem and would likely cause other problems.

If truely tivo had found this was their problem, you can be sure they would push it out very quickly.
 

· Registered
Joined
·
456 Posts
I, too, have been beset with the “black channel” issue. As has already been suggested, it seems to be a CableCARD issue that is unrelated to the software. I have had a few scheduled recordings fail to record because of the problem. On the occasions when I have seen it in time to clean it up I have been able to do so by changing to another channel, then coming back to the problem channel. That usually cures it.
 

· Cat God
Joined
·
17,211 Posts
A question would be by firmware, do you mean the firmware on the cable CARDs or do you actually mean the S3 software (as far as I know, TiVo's don't get firmware updates).

If it's the former, then it would be up to the cable company since they are in charge of CC firmware updates. If it's the later, read the responses above.
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top