TiVo Community Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi-- My hr10-250 has started to make clicking sounds and the video stops,stutters and badly pixelates both on live shows and recorded shows. I have reatarted the unit from scratch several times and the problem is always back immediatly. Has it bit the dust ? Is there any solution to this ? I am willing to erase the drive, etc.
Thanks,
Dan
 

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Thanks, but at this point its just too much effort. My internet at home is screwing up as well. I've just been waiting for an excuse to switch to Comcast cable for tv and internet, so looks like its time. I really like Tivo, but have had it with Directtv (after 8 years). I hate to junk this peice of equipment that I paid $1000 for, but aside from fixing it, there are no other options.
 

·
Registered
Joined
·
129 Posts
mintakaX said:
Thanks, but at this point its just too much effort. My internet at home is screwing up as well. I've just been waiting for an excuse to switch to Comcast cable for tv and internet, so looks like its time. I really like Tivo, but have had it with Directtv (after 8 years). I hate to junk this peice of equipment that I paid $1000 for, but aside from fixing it, there are no other options.
If you really decide to junk it I'd be interested in trying a new hard drive and giving it a whirl.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top