TiVo Community Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just installed a new router, a Belkin Pre-N, and now I no longer can see the Galleon Apps in the Tivo Music/More menu item.

I can run other HME apps, and have the quickstart apps running, but Galleon apps just don't show up.

Both the PC running Galleon and the Tivo box are behind the router firewall, and use DHCP for obtaining IP addresses on my local network.

Anyone have any idea why the Galleon apps don't show up? The only thing besides the router I changed was converting from a static IP to a dynamc one.

I've tried opening various ports on the router, which did no good, and didn't seem to make sense in this situation anyway.

Thanks for any help.
 

·
Registered
Joined
·
1,538 Posts
jonvn said:
I just installed a new router, a Belkin Pre-N, and now I no longer can see the Galleon Apps in the Tivo Music/More menu item.

I can run other HME apps, and have the quickstart apps running, but Galleon apps just don't show up.

Both the PC running Galleon and the Tivo box are behind the router firewall, and use DHCP for obtaining IP addresses on my local network.

Anyone have any idea why the Galleon apps don't show up? The only thing besides the router I changed was converting from a static IP to a dynamc one.

I've tried opening various ports on the router, which did no good, and didn't seem to make sense in this situation anyway.

Thanks for any help.
Make sure that the IP address configured in the Galleon configuration GUI File/Properties menu is correct.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top