TiVo Community Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

· formerly known as "unclehonkey"
Joined
·
2,822 Posts
I could have sworn when I went from cable to OTA a fair amount of my 1p's did update. The cable only channels obviously did not but I do remember most of my 1p's that were on network TV did update. Having 2 CBS & 2 FOX stations available I had to tweak some of them.
 

· Retired
Joined
·
261 Posts
Just moved from Southern California to Lubbock, Texas. Spectrum to Suddenlink.

After reactivating my Roamios on Suddenlink I had to update all my channel specific Onepasses to the new channel number as Onepass kept the old channel number selected, even though both old and new channels were available to select.

Interestingly a couple of weeks later I just noticed the available channels have cleaned themselves up in all my Onepasses to only the correct channels for my area.

Sounds like eventually Onepass does update itself...

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
7,682 Posts
Just moved from Southern California to Lubbock, Texas. Spectrum to Suddenlink.

After reactivating my Roamios on Suddenlink I had to update all my channel specific Onepasses to the new channel number as Onepass kept the old channel number selected, even though both old and new channels were available to select.

Interestingly a couple of weeks later I just noticed the available channels have cleaned themselves up in all my Onepasses to only the correct channels for my area.

Sounds like eventually Onepass does update itself...
We didn't have any issues with this when my son went to college as long as TiVo is able to map an equivalent channel. Similar situation here when Comcast changed channel numbers from the 300 range to the 800 range (not the most recent duplication above 1000) and our 1P/Season Passes kept the old channel number but recorded correctly from the new channel number. I didn't notice it automatically fixing them in the 1P/SP at that time but eventually manually updated them all to be safe even thought it was working fine.

Scott
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top