TiVo Community Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
from tivoland.com
Joined
·
473 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hmmm,
I've seen this posted before but then the user was using a Cable configuration.

I have just started getting this message daily on my Digital Terrestrial + Satellite configuration.

I'm guessing Tivo has messed with the options and I probably need to run guided setup again.
Intriguing though as to what they have done.

I don't know if anyone else is getting this or if Gary knows what has been done recently before I go ahead.

Basically you get an Important Message Nag every day the first time you go into Tivo Central (after the tivo's called home) saying "The Tivo service has detected that the channel lineup that you originally selected in Guided Setup is no longer valid. etc....."

It a pain but I see no other way around it since if you go into Customise Channels, there are no Service Packages listed so you cant change any options but otherwise all the channels are present and the box works fine otherwise.

Apologies if this has already been mentions, I did a quick search and only revealed the cable guy having a similar problem at the beginning of the year.
 

·
from tivoland.com
Joined
·
473 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hmmm, strange, I have been through Guided Setup and I can't be certain its solved the problem until tomorrow I guess.

I didn't notice anything different to what I had configured already.

Everything looks exactly as it was before !?!??!
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Hi

I know this is a while later, but did you ever cure this message please?

I am using an old Nokia Mediamaster Freeview box on my second Tivo and I have started to get this message.

Tried the suggestions in the message, however I only have one choice under "Customise Channels" which is "Basic (A)" so cannot change, a reboot has not helped either :-(

This service matches my Freeview channels perfectly and all seems to be OK so far??

I guess I'll ignore it unless anyone has any thoughts please?

Thanks in advance.
 

·
Registered
Joined
·
30 Posts
This happened to me as well a few weeks ago. Everything looked fine in terms of available channels etc. (sat + freeview) and the listings were being updated ok, but I kept getting the message. Did a guided setup, as stated previously, and the message stopped. Didn't make any changes (as far as I can remember) so I have no idea what caused it!
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top