TiVo Community Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
39 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I can't get Galleon to work. When I go to File/ToGo... and then the Recorded tab, I can see all the programs on my TiVo so connectivity seems fine but when I go to my TiVo, I can't see any of the Galleon apps.

I do have a couple of errors in the log but don't know what the problem is. They are:

"15:15:14,394 ERROR [JmDNS.ServiceBrowser: _http._tcp.local.] TiVoListener - Service not found: _http._tcp.local.
15:15:32,380 ERROR [ToGoThread] ToGo - java.net.ConnectException: Connection timed out: connect"

I'm running XP SP2 but I don't have any firewalls running.

Thanks for any help anyone can give me.
 

·
Registered
Joined
·
1,538 Posts

·
Registered
Joined
·
491 Posts
ThirdEye said:
Bump...

Last try and then I give up. Anyone?
In the future, you might get a quicker reply to your questions if you post to one of the other existing Galleon threads. Leon (javahmo) usually makes a thread here on TC for each new version of Galleon (like Galleon 1.9.2 and Galleon 2.0.1).

I haven't seen a Galleon log error like yours before, so I can't add much more about that (but the TiVoListener error does seem like it is very related to your problem).

As to firewalls, be sure that you aren't having a problem from the built-in Windows firewall (or a firewall that might be automatically enabled by other utilities).
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top