TiVo Community Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
TiVo Fan
Joined
·
1,352 Posts
lmk911 said:
One of my R10s has done something I have never heard of before. It recorded the 3:15 am airing of Hayao Miyazaki’s Princess Mononoke twice. I can view both recordings however if I pause the first recording and try to view the second recording, it starts from where I paused the first. The entire movie was recorded from my wishlist. The unit is less than one month old and was purchased from Best Buy.

I do not know if this was just a fluke or a symptom of problems with the unit. My other R10 recorded the exact same showing and had no problems.

Any feedback or advice would be appreciated. Thanks in advance.
Do you have your R10 connected to a UPS (Uninterruptible Power Supply)?
 

·
TiVo Fan
Joined
·
1,352 Posts
Phantom Gremlin said:
I have previously seen double recordings in rare situations with a 1st gen SAT-T60. It's probably a subtle software race condition that TiVo hasn't been able to (or hasn't bothered to) track down.

I've had it happen less than once a year, so it's probably nothing to be overly concered about. And in my case it definitely wasn't suggestions, since that's the first thing I turned off.
Actually I have only seen it once in three years on only one of the HDVR2's. So, in six DVR years, it has only happened once and I cannot remember what I thought caused it, except there was a power situation on the DVR that was not connected to a UPS.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top