TiVo Community Forum banner
bolt ota

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-6 of 6 Results
  1. TiVo Help Center
    Hi, I have a Tivo Bolt OTA with a Clearstream Antenna and a Juice preamp. It has worked flawlessly (mostly) for years. Suddenly, the other day, I was watching an OTA station and got a v52/v53 Loss of Signal. Out of 51 channels. I get 11. The coax connector on the back of the Bolt is very warm...
  2. TiVo Bolt DVR/Streamer
    Love my TiVo. I want to watch something recorded while I am in the other room. What do I need to do or buy? Joe
  3. TiVo Help Center
    I just purchased a Bolt OTA to replace my Premiere and I am quite pleased with the new unit so far. That said, there is one behavior change that seems rather odd to me and I am wondering if there is a setting/workaround that others have found useful. On the Premiere, which only had two tuners...
  4. TiVo Bolt DVR/Streamer
    Just activated my Bolt OTA this week, and set eight programs to record this week using the OnePass settings. My U-Verse is going to be cancelled by me (cutting the cord) but I want to make sure everything works before I lose any recordings currently on my U-Verse DVR. I'm accustomed to going...
  5. TiVo Help Center
    One month old BOLT OTA lost signal to many over the air channels. Hooked up my old Roamio to same antenna and receive all channels. 85 minutes trouble shoot issue w/agent via phone and he blamed NBC and CBS. Anyone else same issue?
  6. TiVo Help Center
    I put it in standby, switched off the power strip, unplugged it to move to another room, turned off the power strip in the second room, plugged it in, turned on the power strip... and now it doesn't finish startup. It turns on, puts the starting up message on the screen, goes blank for a...
1-6 of 6 Results
Top