Well, this is a new bug to me

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by LoREvanescence, Jul 21, 2011.

  1. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,212
    2,380
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    So basically this is what happened. I was watching the national geographic channel this morning, then used the iPhone App to start playing something from my NPL.

    When the program I let it default back to live tv by not pressing any buttons, I was doing something else in the mean time.

    Well, my tivo was now on the travel channel recording a suggestion. But my channel banner and guide think I'm still on National Geographic.

    It has remained that way for 6 hours now, and I just changed the channel to nbc to watch the local news, but guess what, the channel banner and guide still think I am on national geographic.

    I guess I should reboot the box?
     
  2. innocentfreak

    innocentfreak Well-Known Member

    9,200
    46
    Aug 25, 2001
    Florida
    Maybe try playing back a recording first to see if it resets it? Or what happens when you swap live tuners?

    Have you also tried rebooting the app?
     
  3. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,212
    2,380
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    swapping the tuner did not fix the issue. Resetting the iPhone app did not either.

    What cleared it was doing a signal strength test. That reset both tuners.

    that was a strange one, never heard of that happening before.
     

Share This Page