Video signal is green and blue

Discussion in 'TiVo Help Center' started by alarson2, Jan 16, 2006.

  1. alarson2

    alarson2 New Member

    16
    0
    May 30, 2003
    Atlanta, Ga
    I have had my Series 2 for two years now and have loved every minute of it. But lately- the last two weeks, the picture has begun to go crazy and the audio quits as well. Right in the middle of the show- whatever it is, it just goes crazy. It will stay like that until we change the channel and then when we go back, it will be right again for a few more minutes and then it will do it again. It seems to come back itself when the program resumes from a commercial break.

    I have Comcast digital in Atlanta GA and all in all, it has been pretty good. About 6 weeks ago the whole thing- cable, internet, VoiP, all of it went south and we had nothing for about 5 days. The service man, the cable guy, said that it was trouble with their equipment in the neighborhood and we were not the only ones affected.

    So does this sound like a cable glitch or a TiVo glitch? The colors change to the wrong ones and the audio stops altogether. Sometimes the TiVo BlueScreen that says "Can't show live TV" comes up. I need to know who's chain to rattle.

    Any advice would be appreciated.
     
  2. litzdog911

    litzdog911 TechKnow Guide

    12,021
    0
    Oct 18, 2002
    Mill Creek,...
    Sure sounds like a cable or cable box problem. What happens if you bypass the Tivo and connect the cable box directly to your TV?
     

Share This Page