Version 11.0b bug list

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by worachj, Feb 25, 2009.

  1. Feb 25, 2009 #1 of 148
    worachj

    worachj Well-Known Member

    1,480
    120
    Oct 13, 2006
    Eagan, MN

    Advertisements

    My season passes are screwed up. I notice the number of my season passes went from 52 to 72. I went though the list and found duplicate season passes for the same show, season passes that were deleted months ago have now reappeared, and season passes moved to different priorities.
     
  2. Feb 25, 2009 #2 of 148
    fred2

    fred2 Member

    514
    0
    Jan 20, 2006
    Well, since it was going to happen tonight no matter what I wanted so I forced a REBOOT/restart just a bit ago and hear the TV/tivo downstairs so at least it made it through that cycle.

    Now let the bug list continue.....

    Let's hope with the new bugs, they solved old ones.
     
  3. Feb 25, 2009 #3 of 148
    bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    Do you subscribe to Guru Guides?

    I would guess at some point you subscribed to Guru Guides. When you do that, your season passes are backed up to TiVo's servers. It sounds like when you updated to the new software, those old season passes were restored from the TiVo site to your box.
     
  4. Feb 25, 2009 #4 of 148
    dig_duggler

    dig_duggler Member

    843
    0
    Sep 18, 2002
    Birmingham, AL
    I may have gone mad, but I could swear that pre 11.0b (about two weeks ago) some of my season passes suddenly came back to life.
     
  5. Feb 25, 2009 #5 of 148
    worachj

    worachj Well-Known Member

    1,480
    120
    Oct 13, 2006
    Eagan, MN

    Advertisements

    No, I never subscribed to Guru Guides, never even looked at them.
     
  6. Feb 25, 2009 #6 of 148
    rainwater

    rainwater Active Member

    7,066
    5
    Sep 21, 2004
    What about TivoCasts?
     
  7. Feb 25, 2009 #7 of 148
    worachj

    worachj Well-Known Member

    1,480
    120
    Oct 13, 2006
    Eagan, MN
    Yes, I get TiVoCasts. But does it really matter, my season passes are screwed, it shouldn't have happened.
     
  8. Feb 25, 2009 #8 of 148
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    12,489
    1,102
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    What v11.0b brought back was the bug of locking up while exiting System Information screen.
     
  9. Feb 25, 2009 #9 of 148
    Bierboy

    Bierboy Seasoned gas passer

    12,842
    214
    Jun 12, 2004
    Fishers, IN
    Not for me.
     
  10. Feb 25, 2009 #10 of 148
    dig_duggler

    dig_duggler Member

    843
    0
    Sep 18, 2002
    Birmingham, AL
    Oh, that was there before 11.0b. I have had it for months.
     
  11. Feb 25, 2009 #11 of 148
    JoeTaxpayer

    JoeTaxpayer Member

    601
    19
    Dec 23, 2008
    So far the 11b'd unit shows no issues. Season pass looks fine. Waiting for the other two to update new software.
     
  12. Feb 25, 2009 #12 of 148
    Resist

    Resist Well-Known Member

    2,027
    53
    Dec 21, 2003
    How is it possible that this update screws up some people's Tivo boxes and not others? They are all Tivo units and software, it's not like with computers that have different internal components, these are all Tivo components.

    I wish Tivo would stop releasing programs that are not finished and beta testing them on its customers!
     
  13. Feb 25, 2009 #13 of 148
    bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    I could be wrong, but I think this only affects people using Clear QAM.

    I have never seen this problem, but I only use OTA or CableCards on my TiVos.
     
  14. Feb 25, 2009 #14 of 148
    Bierboy

    Bierboy Seasoned gas passer

    12,842
    214
    Jun 12, 2004
    Fishers, IN
    That's what I'm using, too.

    And no SP problems for me, either. Just checked.
     
  15. Feb 25, 2009 #15 of 148
    richsadams

    richsadams Well-Known Member

    9,078
    69
    Jan 4, 2003
    Updated to 11.0b on both our Series3 and TiVo HD today and everything seems to be working fine. :up: The update was very short < 10 minutes so I don't expect to see much if anything. Bug fixes I suppose but I didn't experience any previously so I can't tell.

    I was holding off on adding Netflix due to the various complaints, etc. If this irons things out we'll probably give it a go now.
     
  16. Feb 25, 2009 #16 of 148
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    12,489
    1,102
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    I had better Netflix under 11.0 than on 11.0b
     
  17. Feb 25, 2009 #17 of 148
    richsadams

    richsadams Well-Known Member

    9,078
    69
    Jan 4, 2003
    Hmmm...how so?
     
  18. Feb 25, 2009 #18 of 148
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    12,489
    1,102
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    After 11.0b, I had the 'reload' while watching Netflix several times, 1st one was after watching for 17 min.
     
  19. Feb 25, 2009 #19 of 148
    richsadams

    richsadams Well-Known Member

    9,078
    69
    Jan 4, 2003
    Sounds very annoying. Only on one film, or several? Might have to wait some more. :(
     
  20. Feb 25, 2009 #20 of 148
    rainwater

    rainwater Active Member

    7,066
    5
    Sep 21, 2004
    That doesn't sound like a software issue but a network issue. It's highly doubtful the software update had anything to do with that.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements