Using hme 1.4.1

Discussion in 'Developers Corner' started by koopa_troopas, Jun 15, 2011.

  1. koopa_troopas

    koopa_troopas New Member

    10
    0
    May 18, 2011
    Hi again, I know I may be a little annoying with all my doubts and problems, I promise this will be my last question.

    I'm trying to improve the look and feel of my app because now it just looks awful when running on an 720p screen.

    I'n trying to use the latest version of the sdk (til now I've been using the 1.4 ) but I can't event get to run it on the simulator. I have a connection problem.
    this is the problem:

    hme-host-sample version: 1.4.1 local_build
    debug: Loaded factory class: podcastspack.PodcastsApp
    debug: Class loader for podcastspack.PodcastsApp: sun.misc.Launcher$AppClassLoader
    debug: Context class loader: sun.misc.Launcher$AppClassLoader
    added factory
    MDNS ADD: http://172.25.12.166:0/podcastspack/
    Contacting mDNS localhost daemon at 127.0.0.1:5354
    Connection to mDNS localhost daemon failed: java.net.ConnectException: Connection refused: connect
    mDNS localhost daemon: service not found.
    > java.net.ConnectException: Connection refused: connect
    jmdns library: register [start]: http://172.25.12.166:0/podcastspack/
    jmdns library: register [done]: http://172.25.12.166:0/podcastspack/


    It is most likely something stupid, because I don't see you guys have so much troubles with it. What am I doing wrong??
     
  2. wmcbrine

    wmcbrine Well-Known Mumbler

    11,653
    786
    Aug 2, 2003
    First of all, forget about the simulator. It's a piece of junk. If you really want, there are modified versions of the simulator that support HD (the stock one does not), but they still don't track the behavior of a real TiVo closely enough.

    Second, I don't know how many people use 1.4.1e. It's broken in a number of ways. And you don't actually need it to do HD.
     
  3. davidblackledge

    davidblackledge Registered l√úser

    563
    36
    Sep 9, 2008
    NM
    Yeah, I tried switching for one app, and it proved so much of a headache, that I just backed it out. I think it has great additions, but I have enough headaches and so little time that I didn't consider it worth it.
     
  4. jasturla

    jasturla New Member

    3
    0
    Apr 26, 2011
    I have exactly the same problem and I am not using the simulator, else directly in the tivo box where main class is: "com.tivo.hme.host.sample.Main". Any solution for this new hme sdk? Thank you!!!
     
  5. DougD

    DougD Member

    63
    1
    Apr 25, 2011
    If hme 1.4.1 has a lot of bugs, what is the best version of hme to be developing in.
     

Share This Page