Unboxed: not showing up on TiVo

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Flyinace2000, Jul 12, 2007.

  1. Flyinace2000

    Flyinace2000 Member

    283
    2
    Aug 2, 2005

    Advertisements

    So i have been trying to get unboxed to work. I got to Amazon.com order a movie and tell it to go to my TiVo. It never shows up! The first time i tried was back in April. I emailed customer service to get a refund and this is what i was told

    My tivo is correctly connected to the net via a wired ethernet adapter. It connects to the Tivo service fine. My account has the Tivo checked off for Media downloads. Anyone else have problems or a solution?

    Specs of Setup
    Tivo: Toshiba RS-TX20
    Network: Netgear USB Wired ethernet adapter (i think its netgear, might be Linksys)
    Internet: FIOS 20mbps down / 5 mbps up
    TV: Vizio 42" Plasma (not that it matters)
     
  2. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,922
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
  3. Flyinace2000

    Flyinace2000 Member

    283
    2
    Aug 2, 2005
    Can i cross post in that forum. I know many forums frown upon that.
     
  4. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,922
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    Sure. What is frowned upon is posting duplicate posts at almost the same time.

    Ask in the other thread and note that you were redirected there.
    I'd try to search for the answer before asking.
     
  5. Flyinace2000

    Flyinace2000 Member

    283
    2
    Aug 2, 2005

    Advertisements

    Searching didn't pop any useful results.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements