Unable to transfer to newly installed Roamio

Discussion in 'TiVo Help Center' started by sheshechic, Jun 12, 2016.

  1. sheshechic

    sheshechic Member

    131
    2
    Apr 14, 2012
    On Friday I added a Plus to my account that I bought on ebay. I didn't install and add cablecard until yesterday (Saturday). It has taken several restarts etc to get all my tivos to see eachother and to be able to access recordings. Now I'm having difficulty transferring shows to this newly added tivo both via online and by requesting the transfer from the tivo since the option isn't there. I'm thinking it's because permissions aren't there on my account for this tivo. The problem is that on TiVo.com under DVR preferences to enable transfers both boxes say N/A. Is this something that can be fixed or do I just have to wait until the box has been connected for a long enough period, or does Tivo admin have to finish processing or some such that can be achieved if I call them (they're not open yet)? I don't see that there's a way that I can fix this myself.


    Is the weekend the worst time to install a new tivo? :confused: Thanks for you help.
     
  2. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    18,895
    3,403
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Weekends are the best. First, your account: be sure both boxes are checked after the device in Device Preferences. Also, the System Information item TiVoToGo should be a,a,a,a.

    A Mini will display N/A. I've never seen it for host boxes. You may have to call.
     
  3. dianebrat

    dianebrat wait.. I did what? TCF Club

    12,419
    1,638
    Jul 6, 2002
    boston'ish
    Call customer support, they can resolve this in minutes, transferring an ebay/used box online is hit or miss.
     

Share This Page