Unable to reply to a thread.

Discussion in 'Forum Operations Center' started by LoREvanescence, Mar 29, 2020.

  1. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,204
    2,378
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
  2. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    8,277
    1,364
    Nov 17, 1999
    Try other browsers/devices to narrow it down.
     
  3. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,204
    2,378
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    I'm seeing the same in Safari on my iPhone as I'm seeing in Chrome & Vivaldi on my iMac.

    I'm seeing this logged in Console in Chrome when I hit the post reply button.

    Code:
    jquery.min.js:4 POST https://www.tivocommunity.com/community/index.php?threads/advertising-etc-during-covid-19-missing-the-mark.576538/add-reply net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
     
  4. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,204
    2,378
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    Mikeguy likes this.
  5. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,204
    2,378
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    Also, FYI, it's not just Ad Blockers.

    Avast Internet Security Premium blocked the call as well after disabling my ad blocker. At least Avast gave me the option to either block or allow.
     
  6. jay_man2

    jay_man2 jay_man-also TCF Club

    7,076
    1,943
    Sep 14, 2003
    Northern VA
    I had to turn off the ad blocker for Safari on my iPhone to even read the thread.
     
  7. eddyj

    eddyj SeƱor Member TCF Club

    72,052
    12,186
    Jun 20, 2002
    South Florida
    Even though you are a member and should not be getting ads at all? That seems weird.

    edit: Oh, it is the thread title that is triggering it
     
  8. jay_man2

    jay_man2 jay_man-also TCF Club

    7,076
    1,943
    Sep 14, 2003
    Northern VA
    I thought so too.
     
  9. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    8,277
    1,364
    Nov 17, 1999
    "Advertising" in the title & "Hot Adult Contemporary" in the body. It's scripted to fail.
     
    NorthAlabama and LoREvanescence like this.
  10. NorthAlabama

    NorthAlabama tabasco rules

    10,686
    2,605
    Apr 19, 2012
    sweet home, al
    no problems using edge beta browser and ad-block plus with norton security...

    hey! why isn't my computer blocking replies, too!?! :D
     
  11. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,204
    2,378
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    Try replying to that thread and let us know what happens with that combo :p
     
    NorthAlabama likes this.
  12. NorthAlabama

    NorthAlabama tabasco rules

    10,686
    2,605
    Apr 19, 2012
    sweet home, al
    yup, you're right, i'm blocked too - i can hit the reply button and type a comment, but it won't post. ;)
     
  13. stevel

    stevel Dumb Blond TCF Club

    37,880
    9,093
    Aug 23, 2000
    Nashua, NH
    I just noticed this as well - turned off uBlock Origin for that page and the post went through.
     
  14. kdmorse

    kdmorse Well-Known Member TCF Club

    7,400
    1,533
    Jan 29, 2001
    Germantown, MD
    I can see the block (from us EasyList), I can see the rule it's hitting. But I don't understand uBlock filters well enough to understand why it lets me read, but not post.

    And yes, the thread title causing the URL to contain "/advertising-" has doomed it in the eyes of most ad blockers. ;)
     
  15. LoREvanescence

    LoREvanescence Always Autocorrected

    10,204
    2,378
    Jun 19, 2007
    Salem, MA
    It's hitting a filter related to AJAX. AJAX is being used to post your reply. And that send request is being blocked because that filter is picking up on the word "advertising". I believe it thinks it is preventing the data from being sent to advertisers.

    You would have to look up JavaScript related filters in the ad blocker.
     

Share This Page