TTG: There was an error... retrieve data...

Discussion in 'TiVo Home Media Features & TiVoToGo' started by EdH, Aug 2, 2007.

  1. Aug 2, 2007 #1 of 10
    EdH

    EdH Member

    252
    2
    Oct 21, 2000
    Stamford,...

    Advertisements

    I get this message whenever I try to Pick Recording to Transfer:
    "There was an error while attempting to retrieve data from the selected DVR."

    I've been searching for a fix to no avail. I've tried toggling my settings at tivo.com and then forcing a connection. No joy.

    I've checked and double checked my MAC.

    I've tried this on two different computers and get the same error.

    Any ideas?

    Ed
     
  2. Aug 2, 2007 #2 of 10
    megazone

    megazone Hardcore TiVo Geek

    3,302
    0
    Mar 3, 2002
    .worcester.m...
    You're not trying to connect to a Series3 or TiVo HD are you?
     
  3. Aug 2, 2007 #3 of 10
    EdH

    EdH Member

    252
    2
    Oct 21, 2000
    Stamford,...
    No. It's an S2/DT.

    Ed
     
  4. Aug 2, 2007 #4 of 10
    EdH

    EdH Member

    252
    2
    Oct 21, 2000
    Stamford,...
    I should also mention that one of the PC's is using Windows Firewall which I disabled in order to test. The other uses ZoneAlarm and there are no alerts when I try to connect.

    So I don't think it's a firewall issue.


    Ed
     
  5. Aug 2, 2007 #5 of 10
    megazone

    megazone Hardcore TiVo Geek

    3,302
    0
    Mar 3, 2002
    .worcester.m...

    Advertisements

    Try a browser and see if that connects to the TiVo.
     
  6. Aug 2, 2007 #6 of 10
    EdH

    EdH Member

    252
    2
    Oct 21, 2000
    Stamford,...
    Didn't know there was a web server in the Tivo.

    But it doesn't respond. I tried from both PC's.

    I used the ip of the Tivo as the URL (http://192.168.0.nnn).

    So that means the Tivo doesn't respond? How come?

    I AM able to see and play my music on the Tivo so at least I know I can communicate to that extent.

    Thanks,


    Ed
     
  7. Aug 2, 2007 #7 of 10
    digimike5

    digimike5 New Member

    37
    0
    Mar 28, 2005
  8. Aug 2, 2007 #8 of 10
    EdH

    EdH Member

    252
    2
    Oct 21, 2000
    Stamford,...
    Thanks for the pointer to the thread discussing the Tivo web server.

    Yes, I'm sure I have the correct ip of the Tivo. I did get it from my router's web interface.

    But still no joy.

    I can get music and pictures from my PC on my Tivo but can't get a now playing list or access Tivo's web server.

    TTG knows the name I gave my Tivo ("Den"). How does it know that if it can't read the Tivo? Strange.

    There has to be a fix for this; but what? :rolleyes:

    Thanks,


    Ed
     
  9. Aug 3, 2007 #9 of 10
    megazone

    megazone Hardcore TiVo Geek

    3,302
    0
    Mar 3, 2002
    .worcester.m...
    Have you enabled downloads and transfers for that TiVo in TiVo Central Online?

    If so, have you tried rebooting the TiVo?
     
  10. EdH

    EdH Member

    252
    2
    Oct 21, 2000
    Stamford,...
    Rebooting the Tivo is what finally fixed the problem.

    Thanks!


    Ed
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements