Tivo Won't Boot Up!! Stuck In Loop!!

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by zig123, Oct 31, 2011.

  1. zig123

    zig123 New Member

    9
    0
    May 2, 2004
    The Premiere stopped in a football game. Was recorded to skip commercials. It started to reboot then got to "almost there..." then went back to " Tivo starting up...". This just keep going on. Would never finish, No Tivo dance or music. Just stuck in a loop.
    Called Tivo and they are sending a new one.
    Anyone else have this happen??

    Zig
     
  2. L David Matheny

    L David Matheny Active Member

    1,632
    6
    Jan 29, 2011
    SE Ohio
    Have you searched this forum? Do you have a slide remote? Did you unplug its Bluetooth dongle? Did TiVo ask you any questions like that?
     
  3. zig123

    zig123 New Member

    9
    0
    May 2, 2004
    It's hard wired to my router through a switch in the enterment center. Don't have a slide remote. He had me unplug everything-even the M card and put the electric plug direct in the wall. Still no luck. I searched and got tons of "boot" and "loop" etc. way to many to go through and not about my situation anyway.
    I think it's a corrupt boot sector on the Linux drive. Taking out the drive and hooking it up to a Linux box to diagnose it was too much hassle. They can send me the new one.

    Zig
     
  4. jenz

    jenz New Member

    43
    0
    Sep 19, 2009
    Same thing happened to me, 10 minutes of troubleshooting w/TiVo and replacement was on the way. No idea what went wrong but didn't really care to find out.
     
  5. pwgold

    pwgold New Member

    7
    0
    Dec 8, 2009
    Yep. Same thing happened to a "remanufactured" Tivo while doing guided setup. Without having me doing any other checks, they sent another on its way. Hmmmm.
     

Share This Page