TiVo stuck on "almost there. just a few minutes..." screen

Discussion in 'TiVo Help Center' started by mjm718, Jan 3, 2006.

  1. mjm718

    mjm718 New Member

    15
    0
    Nov 9, 2003

    Advertisements

    Our electricity went out twice last night. The first time TiVo recovered fine. Now it is stuck on "almost there. just a few minutes..." Please advise. Thanks very much,

    Mike
     
  2. funtoupgrade

    funtoupgrade New Member

    2,000
    0
    Mar 15, 2005
    Is your TiVo plugged into a UPS (Universal Power Supply)? If not, it should be - at least 350Watts with battery backup. Anything could have been hurt in the TiVo. If you know how to reimage the hard drive that is where I would start.
     
  3. mjm718

    mjm718 New Member

    15
    0
    Nov 9, 2003
    Thanks funtoupgrade,

    Looks like I've fixed it. Thanks.
     
  4. silvertivo

    silvertivo New Member

    8
    0
    Dec 2, 2005
    May I know how you fixed it? I am also in that situation at this very moment.

    Please, any other thoughts out there are welcome. I have a 6-month old Series 2- still sealed inside- no upgrades or anything like that. Thanks!
     
  5. silvertivo

    silvertivo New Member

    8
    0
    Dec 2, 2005

    Advertisements

    Looks like I also did it...thanks to posts related to software update 7.2.2. I unplugged my Linksys USB200M network adapter, rebooted the unit by unplugging from the power source, once fully booted up- I plugged back the USB200M, and rebooted the unit again. Then, I connected manually to Tivo, rebooted the system, and so far, it looks I'm good to go.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements