Tivo Online

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Zonker007, Jan 22, 2020.

  1. Zonker007

    Zonker007 Member

    81
    6
    Oct 3, 2015
    when I go to http://online.tivo.com I get a spinning blue wheel. Is anyone else experiencing this? Been going on for a few days that I'm aware of. I have tried multiple browsers and clearing the cookies for the site, but has not cleared up the problem.

    Thanks,
     
  2. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    11,706
    926
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Works here. Just tried it. You might try clearing your browser's cache.
     
  3. Zonker007

    Zonker007 Member

    81
    6
    Oct 3, 2015
    Yeah I tried cleaning the cache and cookies in both Chrome and Edge and both still have the blue spinning circle. Not sure what is causing it then if you are able to access the site without issue
     
  4. kpeters59

    kpeters59 Well-Known Member

    2,867
    582
    Jun 19, 2007
    Houston, Texas
    It worked for me just now too, using Chrome.

    Try an alternate Browser?

    Or, I read in a different thread to disable Flash. Or was it enable Flash? Toggle Flash...

    -KP
     
  5. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    19,425
    3,511
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    I'm using IE11 with Flash disabled and have no problems.
     
  6. Feb 3, 2020 #6 of 13
    belanger

    belanger New Member

    2
    0
    Aug 18, 2006
    That's been the case for me for months now. I'm on a Mac always running the latest Firefox and it just spins and spins. Caches and cookies cleared to no avail. It is currently working on the latest Chrome.
     
  7. Feb 3, 2020 #7 of 13
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    19,425
    3,511
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    The recent Edge update is required. The older Edge gives an error. I use IE11 mostly.
     
  8. Feb 4, 2020 #8 of 13
    Mikeguy

    Mikeguy Well-Known Member

    27,636
    9,192
    Jul 28, 2005
    Really? I thought that I've used the original Edge browser successfully to log on to TiVo Online in the past. (I tried just now and got through to the TiVo Online screen, although hit the blue spinning circle there.)
     
  9. Feb 4, 2020 #9 of 13
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    11,706
    926
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Last version of Firefox for XP.
     
  10. minimeh

    minimeh Vanity Phrase Here

    345
    75
    Jun 20, 2011
    San Francisco
    I ran into the indefatigable spinning wheel when accessing tivo.com a couple of days ago with both the latest Firefox and Chrome on Windows 10. Turned out that for me turning off uBlock Origin for the site cleared the problem.
     
  11. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    11,706
    926
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    I have adblock and no problem.
     
  12. billdodd

    billdodd New Member

    2
    0
    Jul 28, 2016
    Austin, TX
    I had also been having the spinning blue wheel problem (latest Firefox on Mac). Thanks to the hint from @minimeh, I whitelisted tivo.com and online.tivo.com in uBlock Origin, and that fixed the problem for me.
     
  13. nuraman00

    nuraman00 Member

    296
    17
    Dec 28, 2012
    I had this problem for well over a year. I tried everything, multiple browsers, multiple PCs, etc.

    On on a new PC now and it seems to work, but I don't trust Tivo Online.
     

Share This Page