Tivo HD, Comcast, Error Code 161-1

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by tfleming23, Sep 17, 2007.

  1. tfleming23

    tfleming23 New Member

    10
    0
    Dec 28, 2006
    I got Tivo HD and on Saturday Comcast came to install my cable cards. They got the one installed without issue. The 2nd one he got Error Code 161-1. Neither the installer or the person he talked to on the phone knew what the error code was or how to fix it. He left with me just having 1 working signal.

    Now I have 2 questions....

    1) How does this get fixed so I can tell Comcast when they send someone back out?

    2) How can I get a straight signal to my 2nd tuner again. Right now it is only allowing me to use 1 of the 2 tuners on the tivo, I'd be happy if I could at least get the basic cable stations on the 2nd tuner so I could utilize both tuners.

    Thanks for the help.

    Tom
     
  2. aztivo

    aztivo Member

    402
    0
    Feb 23, 2005
    AZ
    1. please use the search function this has been talked about to death
    2. If you have 1 cable card in then it becomes a single tunner unit, so either remove the cable card and use OTA to get 2 tunners of just use the one. till you get the other problem resolved
     
  3. tfleming23

    tfleming23 New Member

    10
    0
    Dec 28, 2006
    Thank you for your answer. I am sorry to offend you without using the "search" function, but am not a frequent poster and do not have that information, sorry to offend your sensitivities.
     
  4. tfleming23

    tfleming23 New Member

    10
    0
    Dec 28, 2006
    I used the search and the only thing I could find was error code 161-4, which is not the one that corresponds to my issue. Also, everything that came up was with Series 3, not Tivo HD
     
  5. aztivo

    aztivo Member

    402
    0
    Feb 23, 2005
    AZ

Share This Page