Tivo HD: Blue horizontal bars after leaving Tivo on

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by piser, Sep 17, 2007.

  1. piser

    piser New Member

    3
    0
    Sep 16, 2007
    This has happened once before, and a full restart of the Tivo fixed it. The blue bars show up on every channel once it starts happening, in addition to the main tivo menu. I recorded a bunch of football today, but I'm not sure if this causes the problem or not.

    Do I have a defective unit or is this a known issue? I tried searching but couldn't find any information. Most complaints w/ the tivo hd seem to be w/ pixelation.
     

    Attached Files:

  2. bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    Are you using component or HDMI?

    If you are using component, it could be a ground issue of some kind. I would be more concerned if you see this over both component and HDMI.
     
  3. piser

    piser New Member

    3
    0
    Sep 16, 2007
    I'm using HDMI. It doesn't happen immediately -- as far as I can tell, it happens after a few hours of heavy usage.
     
  4. bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    Do you have any other sources that you can use to confirm that it is the Tivo and not your TV?
     
  5. piser

    piser New Member

    3
    0
    Sep 16, 2007
    I have an HDMI dvd player that this has never occured with. Also, when I reboot the Tivo it goes away
     
  6. bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    I would probably return it and swap it for another.
     

Share This Page