Tivo Button Plays Tivo Startup Video

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by Resist, Oct 3, 2011.

  1. Oct 3, 2011 #1 of 10
    Resist

    Resist Well-Known Member

    1,972
    39
    Dec 21, 2003
    Trying to figure out why the Tivo startup video plays every so often when I press the Tivo button on the remote on my new Premiere. For instance tonight after turning on my TV I pressed the Tivo button to get to the Tivo main screen, but instead the Tivo startup video played. Is this a bug?
     
  2. Oct 3, 2011 #2 of 10
    ilkevinli

    ilkevinli Member

    109
    0
    Jan 6, 2001
    NYC
    Yes its a bug and its been a bug for a while now.
     
  3. Oct 3, 2011 #3 of 10
    caddyroger

    caddyroger New Member

    1,730
    1
    Mar 14, 2005
    Some where...
    There is a theard about itsome where here.
     
  4. Oct 3, 2011 #4 of 10
    Resist

    Resist Well-Known Member

    1,972
    39
    Dec 21, 2003
    I haven't found the thread about this bug here yet, I have been looking. Thanks!
     
  5. Oct 3, 2011 #5 of 10
    moyekj

    moyekj Well-Known Member

    12,144
    802
    Jan 23, 2006
    Mission...
  6. Oct 4, 2011 #6 of 10
    lillevig

    lillevig Cold in East Iowa

    1,778
    1
    Dec 6, 2010
    Marion, Iowa
    If you press the Tivo button a second time it will go to Tivo Central.
     
  7. Oct 4, 2011 #7 of 10
    Resist

    Resist Well-Known Member

    1,972
    39
    Dec 21, 2003
    I already understood that.
     
  8. Oct 4, 2011 #8 of 10
    crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,795
    2
    Apr 5, 2010
    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=471010

    Search is your friend
     
  9. Oct 4, 2011 #9 of 10
    Resist

    Resist Well-Known Member

    1,972
    39
    Dec 21, 2003
    Try reading the entire thread before posting.
     
  10. crxssi

    crxssi Veteran TiVo User

    2,795
    2
    Apr 5, 2010
    HA! I did. You started a thread addressing the what is contained in the bug thread I started three months ago, with 85 replies showing various permutations of that bug. And at the time you posted, I believe it was still on or near page 1.

    Hint: It is not limited to just the TiVo button.
     

Share This Page