Swivel search and the unbox stuff

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by TXTivoUser, Aug 9, 2007.

  1. TXTivoUser

    TXTivoUser Jeep Ninja

    455
    0
    Nov 27, 2002
    Denton, Texas

    Advertisements

    I installed my TivoHD last night and all appeared to go well. Only getting analog stuff now, cable card to be installed next Thursday.

    I went through the setup and it appeared to d/l an update and I rebooted. I"m now at the "b" revision - but I still don't see any swivel stuff.

    Is there a way to enable it, or is this one of those things that I just have to wait longer than 24 hours for it to figure out what's going on?

    I tried searching and it appears that some folks have also seen this issue, but other than a rant about a bad Tech Support person @ TiVo, I didn't see any solution.

    Is this supposed to work w/o cable cards?

    Thanks,
    Chad
     
  2. bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    I had the same issue but Swivel Search was functional about 36 hours after I plugged in the TivoHD.

    Try Swivel Search again tonight or tomorrow. I get the impression that the box has to download additional data and/or index existing data before that feature will function.
     
  3. TXTivoUser

    TXTivoUser Jeep Ninja

    455
    0
    Nov 27, 2002
    Denton, Texas
    Thank you! Patience is not one of my strong suits....I've already called several VZ stores to see if I can pick up a set of cable cards or a single M-card before my install on Thursday....no such luck. grrrr....
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements