switched from a Bolt to a new edge, but my tivo mini still looking for the old bolt

Discussion in 'TiVo Mini' started by tivoknucklehead, Aug 14, 2020.

  1. tivoknucklehead

    tivoknucklehead Well-Known Member

    1,365
    221
    Dec 12, 2002
    Orlando Florida

    Advertisements

    ethernet connections for both. its a cable edge
    tech support had me unplug all mini wires and do two forced edge internet connections but still no good

    help please. its only been 24 hours , should I wait ?
     
  2. pfiagra

    pfiagra Well-Known Member

    852
    281
    Oct 13, 2014
    Did you perform a manual connection to the TiVo servers on the mini as well?
     
  3. tivoknucklehead

    tivoknucklehead Well-Known Member

    1,365
    221
    Dec 12, 2002
    Orlando Florida

    problem solved by rerunning guided setup on mini. this was simple and not mentioned to me in 1/2 hour with tivo tech support !
     
    krkaufman likes this.
  4. shwru980r

    shwru980r Well-Known Member

    3,086
    315
    Jun 22, 2008
    The mini retained the settings for the Bolt. There is a section in the menu where you can find all available hosts and it will show old hosts that are no longer available. The Bolt would have showed up grayed out and you could have removed it and selected the edge.
     
  5. tivoknucklehead

    tivoknucklehead Well-Known Member

    1,365
    221
    Dec 12, 2002
    Orlando Florida

    Advertisements


    yes, in guided setup (not in any menu item). you would think tech support would know that. :(
     
  6. krkaufman

    krkaufman TDL shepherd

    15,628
    2,851
    Nov 25, 2003
    It matters more to those with multiple DVRs, but there *is* a menu option for flipping between (eligible) host DVRs for a Mini. Not sure where it is located under TE4, but can be found here on TE3:

    > Settings & Messages
    > Remote & Devices
    > TiVo DVR Connection
     
    tivoknucklehead, fcfc2 and shwru980r like this.
  7. tivoknucklehead

    tivoknucklehead Well-Known Member

    1,365
    221
    Dec 12, 2002
    Orlando Florida

    wow, thanks for finding that, it would have been far easier than re-running setup. anyway. I'm all good now. and I am running TE4
     
    krkaufman likes this.

Share This Page

spam firewall

Advertisements