Stream Problems

Discussion in 'TiVo Stream' started by bellbm, Nov 10, 2013.

  1. bellbm

    bellbm Member

    169
    21
    Dec 16, 2003
    Chicago

    Advertisements

    Hi- I have a tivo roamio basic and standalone stream. In home streaming worked wonderfully until a few weeks ago when updates were made for out of home streaming.
    Now, when I stream to my ipad, the video stops every minute or so, for about 0.5 second, and then starts again. Anyone else having this problem? It's so annoying.,
     
  2. lgnad

    lgnad Pantless Mofo

    697
    2
    Feb 14, 2013
    Massachusetts
    Have you rebooted everything involved in the xfer?

    ROAMio, stream, router, ipad
     
  3. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    12,128
    1,026
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    How is the Tivo connected to your network? Wireless is not supported for streaming.
     
  4. Meinrad

    Meinrad dumdiddydum

    3,806
    19
    Nov 16, 2001
    Pittsburgh Area
    I also have this problem, only it's about every 20-30 seconds. I haven't rebooted everything yet but plan to try it. It's all connected ethernet or moca, no wireless involved.
     
  5. bellbm

    bellbm Member

    169
    21
    Dec 16, 2003
    Chicago

    Advertisements

    Same connection setup-

    It's been happening for a few weeks, and I have rebooted everything at one point. Things worked fine until the OOH update a few weeks back.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements