Software Update Loop.....

Discussion in 'DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers' started by buffyangel, Oct 17, 2007.

  1. buffyangel

    buffyangel New Member

    12
    0
    Aug 30, 2006
    Recently bought 80hr HughesTivo unit on ebay as my old one quit. Works fine but Onlys records one at a time. My other did 2 at the same time. The software in this one is 6.2 (my other is 6.3) so I am sure it is a software issure. However, direct tv tells me there is nothing they can do and to call tivo and tivo tells me it must come from Directv. Has anyone had this problems and do you have any suggestions?
     
  2. dtremain

    dtremain New Member

    1,665
    0
    Jan 4, 2004
    New Jersey
    It would have nothing to do with 6.2 versus 6.3.

    In all likelihood, either you do not have it setup correctly (through the setup procedure) or it has a bad tuner.
     
  3. TonyTheTiger

    TonyTheTiger Pro Troll Magnet

    14,192
    513
    Dec 22, 2006
    Yep - it's a setup or faulty tuner issue.

    You bought a model R10, which has 6.2. It's identical to 6.3, so your problem is not with the version, but something else.
     
  4. buffyangel

    buffyangel New Member

    12
    0
    Aug 30, 2006
    Thanks, you were correct. Just had to run through the satellite setup again and it got both tuners..Lost the local stations however, got them back and all is well...
     
  5. dtremain

    dtremain New Member

    1,665
    0
    Jan 4, 2004
    New Jersey
    Glad to hear it.

    Enjoy.
     

Share This Page