Skip mode disappeared.

Discussion in 'TiVo Help Center' started by lpwcomp, Dec 18, 2017.

  1. lpwcomp

    lpwcomp Well-Known Member

    9,461
    298
    May 6, 2002
    John's...

    Advertisements

    Roamio running 20.7.4.RC18 configured for OTA.

    Skip mode was there for a bunch of stuff. Was watching "A Christmas Story Live", went to skip a commercials at about the 1hr mark and nothing happened. Went back to "My Shows" and no skip mode on anything. I suppose it's possible that the TiVo is reacting to what I was watching since it is gawdawful.

    Any other ideas? Reboot didn't help. Neither did deleting and restoring.

    Transferred "A Christmas Story Live" from my new OTA only Roamio and SM reappeared on both copies.
     
  2. jrock

    jrock Member

    684
    10
    Aug 27, 2002
    Connecticut
    Same thing with my TiVo Roamio. I was using it earlier then poof all of the skip icons on my shows disappeared. I'm on the same version as you but non OTA.
     
    Miss Knapp likes this.
  3. tlrowley

    tlrowley Quilt Geek

    2,140
    28
    Jun 10, 2004
    Lancaster, PA
    Another one, here. Although the skip mode icon has disappeared from the NPL, the shows that I played still had skip mode working.
     
  4. shamilian

    shamilian Member

    475
    14
    Mar 26, 2003
    NJ
    mine had no skip mode either.
    it just started filling in again......
     
    Miss Knapp likes this.
  5. lpwcomp

    lpwcomp Well-Known Member

    9,461
    298
    May 6, 2002
    John's...

    Advertisements

    I think there's something weird going on the SM servers as I also had this problem with tonight's "Superior Donuts".
     
    Miss Knapp likes this.
  6. longrider

    longrider Well-Known Member TCF Club

    1,762
    740
    Oct 26, 2017
    Elizabeth, CO
    I just looked and all of my SM icons are gone. I will find out in a little bit if I can still skip
     
    Miss Knapp likes this.
  7. lart2150

    lart2150 Member

    62
    35
    Jul 8, 2002
    Chicago, IL.
    I'm glad I'm not the only one. My Bolt vox did the same thing. Oddly enough I have a skip icon for only tonight's Superior Donuts.

    This after losing my ABC channel do to some issue with either tivo or RCN.
     
    Miss Knapp likes this.
  8. aforkosh

    aforkosh Member

    348
    8
    Apr 20, 2003
    Oakland, CA
    I have had skip mode suddenly disappear on all shows on my Bolt+. I have 2 ways to restore it:
    1) (drastic) Restart the Tivo
    2) As I own multiple Tivos, select another Tivo in the Devices menu item of My Show. and then return to the main My Shows menu.
     
  9. MauiSpud

    MauiSpud New Member

    11
    1
    Nov 16, 2014
    Same thing here on my Roamio - was watching a show with skip mode and it suddenly went away. I looked at all the shows I had recorded - most with skip mode (69 of them) and it disappeared form all of them. I restarted twice and unplugged and hard booted and no luck. Any ideas?
     
    Last edited: Dec 19, 2017
    Miss Knapp likes this.
  10. Sparky1234

    Sparky1234 Well-Known Member

    2,326
    348
    May 8, 2006
    Same here with Bolt+.
     
  11. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,281
    3,762
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Item 2) did not work for me. I will try the restart since it worked for you. Last night recordings on CBS, ABC, and NBC do not indicate SM. This is not good.

    Also, existing programs with SM do not seem to be affected. We may have different problems.

    edit: Restart had no effect. We must have different problems.
     
    Last edited: Dec 19, 2017
  12. rahnbo

    rahnbo Well-Known Member

    1,263
    37
    Sep 12, 2010
    Greenville, SC
    This happened on my Bolt+ last night after 6pm. All SM came back around 4am without any intervention by me.
     
  13. Teeps

    Teeps Well-Known Member

    2,163
    86
    Aug 16, 2001
    Torrance,Cal...
    Roamio Basic running 20.7.4.RC18 configured for OTA
    Was watching a recorded program the Sunday night and when I hit skip, TiVo rebooted.
    When it returned to operation skip mode was gone on all recordings.
    Last night all recordings show skip icon for CBS.
     
  14. jrock

    jrock Member

    684
    10
    Aug 27, 2002
    Connecticut
    It's back today. I didn't have to reboot or anything. I was going to reboot it last night but it was recording so I figured I'd wait until today. I just turned on the tv and they are all back now. I'm thinking it was an issue with the TiVo service that provides the commercial skip and has since been fixed.
     
    dfreybur likes this.
  15. vittoria

    vittoria Member

    105
    15
    Apr 15, 2008
    NJ
    My skip is gone as well. I'm glad it's not just me but so far I was not lucky enough to have it return by itself. Even shows saved where I know they had skip now have Skip missing.

    Roamio Pro
     
    Last edited: Dec 19, 2017
  16. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,572
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    I had this last night then some odd trickplay behavior on superior donuts. Reboot fixed it all. This was bolt on hydra. My newer vox had no issues.
     
  17. 01jmac

    01jmac New Member

    5
    0
    Apr 7, 2009
    Just realized my Bolt+ was missing Skip on all the previously recorded shows. Rebooted and now Skip is back.
     
  18. Chevelleman

    Chevelleman Member

    64
    1
    Feb 28, 2016
    Portland, OR
    Restarted my TiVo Roamio and SM came back in some shows and not in others that used to have. It seems that shows that are at least two weeks old lost SM.
     
  19. vittoria

    vittoria Member

    105
    15
    Apr 15, 2008
    NJ
    Prior recordings that had skip did not recover it but two network broadcast recordings from last night did show Skip.
     
    Miss Knapp likes this.
  20. MauiSpud

    MauiSpud New Member

    11
    1
    Nov 16, 2014
    SM came back on two shows that recorded today - rebooted, yet again, nothing else came back. Sigh.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements