Series 3 to Premiere MRV lasts 60 seconds, nothing transfers

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by Teggy, Oct 19, 2011.

  1. Teggy

    Teggy Member

    86
    0
    Oct 24, 2001
    Wondering if anyone has seen this? I have seen lots of cases where people don't see anything on the other TiVo or one TiVo hangs during transfer, but not this.

    I can see shows on my TiVo HD from my Premiere and start a transfer. However, after about 60 seconds, transfer stops. The show is in my now playing list, but is 0 length.
     
  2. jfh3

    jfh3 Active Member

    4,471
    2
    Apr 15, 2004
    Denver area
    Try unchecking the video transfer options on Tivo.com, wait a bit, force a connection on both boxes, check the boxes again, wait, force another set of connections. Reboot both boxes, try again.
     
  3. ltxi

    ltxi New Member

    349
    0
    Feb 14, 2010
    Colorado
    I had this same problem about a year ago with my PXL. I think this is how I fixed it.
     
  4. Teggy

    Teggy Member

    86
    0
    Oct 24, 2001
    Well, after a bunch of changes and reloads, I was finally able to get the correct names to show up (for a while all it would show was "DVR" for my named HDs, as well as some weird "_video" thing), but still couldn't transfer.

    I did know that signal was not great to 2 of the machines ("marginal"). I had a wireless extender arriving today and got it configured. The wirelss machines now have "good" or better signal, and by coincidence or not, I can now transfer.
     

Share This Page