Series 2 won't update

Discussion in 'TiVo Help Center' started by MaryT, Oct 6, 2007.

  1. MaryT

    MaryT Member

    479
    1
    Dec 3, 2001
    NJ

    Advertisements

    Odd problem I'm having with my old single tuner series 2 Sony.

    I received the update last week on my DT and put the other machine on the priority list so MRV would start working again.

    The same day I noticed the single tuner showing a status of pending restart, which I did.

    Instead of taking the usual hour to process, it came back very quickly and did not have 9.1 on it.

    I sent it on another call, and again, it was had the pending restart message. I've done this several times, as well as leaving it in that state so the 2am boot could run with it.

    Still no update showing up. This has been going on since Thursday.

    Any clues why this might be happening?
     
  2. MaryT

    MaryT Member

    479
    1
    Dec 3, 2001
    NJ
    No one else is seeing this behavior?

    I'm wondering if the single tuner isn't dying.
     
  3. greg_burns

    greg_burns Now in HD

    6,392
    2
    May 21, 2004
    Slower...
  4. MaryT

    MaryT Member

    479
    1
    Dec 3, 2001
    NJ
    Thanks... I never would have looked in the Series 3 topic since I don't have one :)
     
  5. greg_burns

    greg_burns Now in HD

    6,392
    2
    May 21, 2004
    Slower...

    Advertisements

    That thread probably won't be much help. Just pointing you to someone with same problem. Misery loves company.

    I personally would suspect a hard drive problem.
     
  6. MaryT

    MaryT Member

    479
    1
    Dec 3, 2001
    NJ
    Thank you. We're going to back up the shows just in case and look into getting a new hard drive - if it's idiot proof enough for us to do it.
     
  7. jrm01

    jrm01 New Member

    2,619
    0
    Oct 17, 2003
    Pittsburgh
    My S3 and THD updated several days ago. My S2 has been pending restart 3 times, each time I restarted, each time I got the message that new software was being installed, but it never was.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements