Select Channel from Guide = Black Screen

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by AzFrtDog, Feb 15, 2007.

  1. AzFrtDog

    AzFrtDog New Member

    13
    0
    Jan 17, 2007
    Scottsdale, AZ

    Advertisements

    I'm going to repost this because the last thread seems to have died without an answer. If I try to select a channel from the guide, either OTA or Cable Card, i generally get a black screen and no audio until i press either Info or Guide at which point everything appears normally. If I directly input a channel, all is fine. I have seen a few other threads with others having this problem but never have seen a solution. I have made 3 calls to support so far: First told me to redo setup.. no good.
    Second person told me to call Cableco and have them replace the cards which i refused to do. Today, i was told to reboot the unit which i also did to no result. Anyone out there found out the solution to this?
     
  2. hookbill

    hookbill Feathered Member

    4,442
    0
    Dec 14, 2001
    Northeast Ohio

    Have you got your S3 hooked up by HDMI? If so it's probably a handshaking issue. Not much you can do if that's the case except switch to component and see if that helps.
     
  3. AzFrtDog

    AzFrtDog New Member

    13
    0
    Jan 17, 2007
    Scottsdale, AZ
    Yes I do. That's kind of what i thought also since it happens on the OTA as well. I think this whole HDMI thing is more trouble than it's worth.
     
  4. hookbill

    hookbill Feathered Member

    4,442
    0
    Dec 14, 2001
    Northeast Ohio
    Most people say they don't see any difference between component and HDMI. I have HDMI and it works fine but I do occasionally se a delay while changing channels which I'm sure the handshaking thin.

    If it bothers you that much switch to component. You should be fine.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements