Season Pass Lost Scheduling

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Rhughes, Mar 4, 2006.

  1. Rhughes

    Rhughes New Member

    415
    0
    Jan 14, 2001
    Dewey, AZ, USA

    Advertisements

    The season passes on our T-60 have lost programming. They all show "none scheduled." I have read through the FAQ's and tried several things.

    Did a system reset twice.
    Did a power off for 20 minutes reset.
    Did a forced phone call.
    Reordered the season passes to cause a reset.

    The satellite acquire went to 100%.
    The phone call was successful.
    All guide data seems to be intact out 14 days.
    I can record manually.
    The TiVo appears to work normally other than the season passes.
    My hard drive is less than a year old.

    How can I get the season passes to reconnect with the guide data?
     
  2. Rhughes

    Rhughes New Member

    415
    0
    Jan 14, 2001
    Dewey, AZ, USA
    I guess no one but me has had this particular problem. When I checked a little while ago, the dates all came back in the To-Do list. Took about 6-hours after I did all the rebooting, etc. It's OK for now at least.
     
  3. mick66

    mick66 Dirty Burger

    4,869
    0
    Oct 15, 2004
    The 'verse
    Have you tried cancelling your SPs and then setting them up again?
     
  4. Rhughes

    Rhughes New Member

    415
    0
    Jan 14, 2001
    Dewey, AZ, USA
    I thought about doing that, but being as the season passes couldn't see any programs, I didn't think it would do any good. I haven't checked it this morning, but last night everything was working again. I was actually surprised that it fixed itself after so many hours. More TiVo magic I suppose.
     
  5. Maverick214

    Maverick214 New Member

    7
    0
    Feb 19, 2006

    Advertisements

    This is what I had to do, I lost programming for about 3 season passes.

    Deleted and re-entered them and all is good, but don't know why it happened.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements