S3 on endless reboot loop! Please help!

Discussion in 'TiVo Help Center' started by dtphonehome, Aug 27, 2007.

  1. dtphonehome

    dtphonehome Member

    131
    0
    Dec 26, 2006
    Sorry if this has been discussed, but I searched and couldn't find an answer...please point me in the right direction if this was already posted!

    My S3 froze today, and I unplugged it and plugged it back in. The "Welcome! Powering Up..." screen came on and stayed on. So, I tried unplugging/replugging again. Same screen. Now, when I leave the Tivo plugged in, the Tivo powers off, then on, then the same screen comes up until it powers off. This continues indefinitely. I tried to do Kickstart 57, but I haven't been able to get it to work (the Tivo ignores the remote commands it seems, and eventually just reboots).

    Any ideas before I call Tivo and lose all my shows (on the Tivo and external drive)?

    EDIT: So, Tivo is exchanging the unit for me. Now, to prevent this from happening again, should I get rid of my FreeAgent Pro eSATA drive and replace it with a DB35 and Antec MX-1? Or do you think it's not likely related to the external HD, and it was the internal HD that flaked out on its own?
     
  2. robomeister

    robomeister DVD TiVo Expert

    594
    0
    Feb 4, 2005
    Beltsville, MD
    I think there are several threads in the S3 forum here. You might want to browse over there for more info.

    It almost sounds like you got a bad update and the TiVo can't restore itself.

    Good luck.
     

Share This Page