S3 HD Tivo

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by Dr_Diablo, Aug 10, 2007.

  1. Dr_Diablo

    Dr_Diablo Dr_Diablo

    916
    0
    Nov 23, 2003
    Midwest
    Twice today the Tivo did an reboot for no apparent reason during the playback of an recorded program in HD.

    Once the reboot was complete the program I had saved was gone from the hard drive.

    I've had this S3 Tivo HD unit for 6 days now. Is this an HD issue or software issue?

    I too am having the pixelation problems during HD recordings. It took 10 cable cards to get my Tivo up and running last week. During a 3 day period with Brighthouse

    Thanks for any help you may have to offer


    DD
     
  2. IJustLikeTivo

    IJustLikeTivo Active Member

    26,212
    1
    Oct 3, 2001
    Gaithersburg...
    Change the title and you MIGHT get more help. I have no suggestions, since mine is working just fine.
     
  3. windracer

    windracer joined the 10k club

    12,258
    214
    Jan 3, 2003
    St. Pete, FL
    Just to clarify, the S3 and TiVoHD (THD) boxes are two different units. Which one do you have?
     
  4. alansplace

    alansplace ------ Alan ------

    804
    0
    Apr 30, 2006
    Southern...
    if it were me, i'd exchange it for another unit.
    --
    Alan :D
     
  5. jrm01

    jrm01 New Member

    2,619
    0
    Oct 17, 2003
    Pittsburgh
    With these symptons after six days there is no doubt that I would exchange it for a new unit.
     
  6. aus1ander

    aus1ander New Member

    516
    0
    Sep 17, 2004
    Are you using your TiVo with OTA or cable cards? I have noticed intermittent reboots on OTA when messing around with the signal meter, but haven't had a reboot during programming yet.
     

Share This Page