S2 Tivo and no tv picture

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Stormydog, Jul 19, 2011.

  1. Stormydog

    Stormydog Member

    145
    0
    Oct 13, 2010
    My Pioneer DVD recordable S2 Tivo unit has always performed flawlessly. Now when I turn it on, I get the channel guide, can change channels via IR blaster and get sound from the cable channel I select. But I get no picture. Using Comcast digital signals.

    I have reset Tivo several times and nothing changed. Has onyone had a problem with being able to get tv channel sound and no video? Any solutions.

    I doubt unplugging/plugging is any different than using Tivo menu option. Will try that as last resort.
     
  2. lpwcomp

    lpwcomp Well-Known Member

    9,461
    298
    May 6, 2002
    John's...
    Do you get a picture if you feed the cable box directly to the TV? I have also seen this if you tune a non-HD cable box to an HD channel. Sound, but no video.
     
  3. Stormydog

    Stormydog Member

    145
    0
    Oct 13, 2010
    I can view already recorded programs, so there should be nothing wrong with video except maybe hook ups. I double checked audio, video cable hookups between TV and S2. All ok. I unplugged HDMI and plugged in. I reset S2 via setup menu. I pulled plug on S2, no changes.

    Finally I thought I would reset the DTA (digital Transport Adapter) supplied by Comcast for viewing digital channels and that was what was needed. I now get my video again.

    Thanks for your suggestions and taking the time to reply. Case solved.
     
  4. unitron

    unitron Well-Known Member

    16,576
    41
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    Always suspect the cable company first.:rolleyes:
     

Share This Page