Repeatable Problem: Caused a reboot once, then it got scary!

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by tlc, Sep 29, 2007.

  1. tlc

    tlc Active Member

    930
    91
    May 29, 2002

    Advertisements

    My new TiVo HD just rebooted while I was in Search By Title.
    I'd selected HD, Movies, Anime, typed the letter A and got "Please Wait...".
    I waited a long time. Eventually it rebooted. "Welcome. Powering up."

    I wanted to see if this was repeatable, so I immediately re-did the steps above.
    After waiting a long time I got "No matches" (or something like that, I don't
    remember the exact words). Not surprising, there probably are none in my
    lineup. I hit "left" to leave that and get this screen:

    "Service Message

    Please activate service
    You service is not currently active. Please call ...
    Have your service number handy...
    "

    As I was typing this in, it popped itself from that screen to "Find Programs".
    It seemed to work OK and System Information said "Account in good standing",
    so I think it's OK. Probably a bug that caused the wrong screen to display as
    opposed to really thinking I had no service.
    I'm rebooting now to "clear things out" and expect it to be OK
    (with respect to needing to activate my service).

    But I'd consider this a repeatable problem when searching in empty categories.
    tlc
     
  2. AbMagFab

    AbMagFab What happened, TiVo?

    3,638
    0
    Feb 5, 2001
    What software version?
     
  3. tlc

    tlc Active Member

    930
    91
    May 29, 2002
    8.1.7c2
     
  4. tlc

    tlc Active Member

    930
    91
    May 29, 2002
    I'd appreciate it if someone could confirm similar bad behavior in their unit. I can live with this bug, but if it's specific to *my* Tivo, I have time to return it.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements