Recover permanently deleted shows before new recordings are made?

Discussion in 'TiVo Underground' started by mattack, Nov 3, 2019.

  1. mattack

    mattack Well-Known Member

    24,833
    566
    Apr 9, 2001
    sunnyvale
    Actually, I don't think I am using a new ffmpeg.. I thought I was, since I remember it being mentioned as a reason why some shows that I had transferred from Tivo wouldn't transfer back (I see some kind of video mpeg error right at the beginning).

    It was built in 2013 so it's not the new one, right?

    This is just the binary IN my pytivo folder.
    ffmpeg version 1.1-pytivo Copyright (c) 2000-2013 the FFmpeg developers

    built on Jan 8 2013 15:00:31 with gcc 4.7.2 (MacPorts gcc47 4.7.2_2+universal)
     
  2. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    7,392
    1,060
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA
    That's almost as old as the one that I'm using with my original pyTivo install on my Windows Home Server.

    C:\Program Files\pyTivo\bin>ffmpeg /?
    ffmpeg version N-44123-g5d55830 Copyright (c) 2000-2012 the FFmpeg developers
    built on Sep 2 2012 20:23:29 with gcc 4.7.1 (GCC)

    I can't recall when this first started to be reported as a problem but thought it was much later so maybe this wasn't your issue. I've never seen the problem and regularly run our TiVo's pretty full, but I also convert anything that didn't come from our TiVo's originally to an MPEG2 format with VideoRedo so it's not transcoded when uploaded.

    Scott
     
  3. Dan203

    Dan203 Super Moderator Staff Member TCF Club

    50,622
    5,894
    Apr 17, 2000
    Nevada
    I think I stole the ffmpeg build directly from the pyTivo repo because I didn’t want there to be any conflict. I didn’t write most of pyTivo, I just packaged it up into an easier to run executable. Newer versions of ffmpeg have changes to the CLI and I didn’t want to have to modify that portion of pyTivo to make it work.
     
  4. mattack

    mattack Well-Known Member

    24,833
    566
    Apr 9, 2001
    sunnyvale
    Though I wonder if my issue is maybe because I tried to transfer a TS program back? I honestly don't know if I've ever done that before. Most of my recordings are straight MPEG, either from the OTA channels or the SD channels which are still regular MPEG and I can download in program stream..
     

Share This Page