Received Software Update

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by timstack8969, Aug 27, 2011.

  1. timstack8969

    timstack8969 Member

    544
    3
    May 14, 2004
    I had the "Pending Restart" this morning so I did the Restart myself after the TIVO Man did his thing my channels did not come back. All said "Searching for Signal" I was a little worried. Did another "Restart" and all my channels came back. Anyone else have this problem with 14.c?
     
  2. dkraft

    dkraft Member

    124
    0
    Dec 20, 2004
    I got mine and now some of my HD channels are loosing signal. Signal goes to 0, then comes back. Not all but some. Not ready to blame TiVo yet going to investigate a little more first.
     
  3. timstack8969

    timstack8969 Member

    544
    3
    May 14, 2004
    Also noticed that Netflix and You Tube is gone with is this 14.c
     
  4. rainwater

    rainwater Active Member

    7,066
    5
    Sep 21, 2004
    Doubtful. This tends to happen when the TiVo is restarted. It will come back eventually.
     
  5. Dr_Diablo

    Dr_Diablo Dr_Diablo

    916
    0
    Nov 23, 2003
    Midwest
    My cable card did a firmware update this past Sunday am, took 4 hours to complete. Was in a loop repeating the update over and over.

    Ebven though the Tivo claimed that recorded programs could be viewed, the Tivo was locked up until the firmware finished
     
  6. tunarollz

    tunarollz Jon at TiVo

    57
    0
    Jun 1, 2011
    Sunnyvale, CA
    if they're still not back yet, go to settings, channels, Video Provider List. If the list is blank, left out and then go back in. You should see the list again with everything checked. Go back to TC. They should now show up in your standard launch points.
     
  7. tunarollz

    tunarollz Jon at TiVo

    57
    0
    Jun 1, 2011
    Sunnyvale, CA
    +1
     
  8. timstack8969

    timstack8969 Member

    544
    3
    May 14, 2004
    During the Hurricane my power went out for a few seconds and when my TIVO restarted all the You Tube's and Netfix's and Hulu Plus came back.
     
  9. tunarollz

    tunarollz Jon at TiVo

    57
    0
    Jun 1, 2011
    Sunnyvale, CA
    Good deal.
     
  10. berryb

    berryb New Member

    55
    0
    Jun 22, 2002
    Southern CA
    Thank God for the TiVo Community! :)

    I was about ready to post this: My TiVo Premiere-XL’s OTA tuner seems to have gone ‘South.’ The antenna signal strength has dropped drastically and I can no longer receive Broadcast TV channels. Is this something that can be repaired?

    Then I read about the "Restart," and that's all it needed to bring everything back to normal. Who would've guessed that?

    It took a little looking, but the 'Community' came through again!

    Thanks Guys and Gals!

    Bert Berry
     
  11. L David Matheny

    L David Matheny Active Member

    1,632
    6
    Jan 29, 2011
    SE Ohio
    So signal strength (as indicated in DVR Diagnostics, I assume) had dropped drastically even for live TV? I would never have imagined that a restart could fix that. And you didn't even power-cycle the TiVo? Very strange and very interesting. Thanks for the data point.
     
  12. Dr_Diablo

    Dr_Diablo Dr_Diablo

    916
    0
    Nov 23, 2003
    Midwest
    mine droped overnite Thusday past
     
  13. gsusser

    gsusser Member

    66
    0
    Jul 10, 2011
    What new features are included in the upgrade?
     
  14. dianebrat

    dianebrat wait.. I did what? TCF Club

    12,665
    1,851
    Jul 6, 2002
    boston'ish
    Less crashing and rebooting, at least in my case.
     

Share This Page