PyTivo push issue

Discussion in 'TiVo Home Media Features & TiVoToGo' started by aadam101, Oct 27, 2011.

  1. aadam101

    aadam101 Tell me a joke

    7,114
    12
    Jul 14, 2002
    Massachusetts
    I resolved my first problem so this is more of a "pull" issue than a "push" issue.

    I keep getting this error message:

    Unable to Connect to TiVo
    pyTivo was unable to connect to the TiVo at 192.168.1.7.
    This is most likely caused by an incorrect Media Access Key. Please return to the Web Configuration page and double check your tivo_mak setting.
    The page will reload in 10 seconds.


    My mak is definitely correct. I was even able to view my Now Playing List for a few minutes. After I tried to pull a file to my PC, I started getting this message. Any ideas?
     
  2. Iluvatar

    Iluvatar New Member

    377
    0
    Jul 22, 2006
    I would first ensure there are no spaces in the MAK or at the end of the line. Did you enter your MAK by hand into the pyTivo.conf or use the Admin page?

    I would also reboot your pyTivo/router/TiVo to see if it was a weird network issue that popped up. It doesn't necessarily mean a incorrect MAK issue but could be a network access problem in general.
     
  3. aadam101

    aadam101 Tell me a joke

    7,114
    12
    Jul 14, 2002
    Massachusetts
    There no spaces. I entered it through the admin page. I just deleted it and then put it in again but it didn't help.

    I have one Tivo running via a MoCa bridge and one with a Wireless G adapter. Both Tivo's can see the PyTivo shares. It probably is a network problem. I just don't know what it could be.
     
  4. Iluvatar

    Iluvatar New Member

    377
    0
    Jul 22, 2006
    Has the TiVoToGo pull worked on the TiVo prior to this? If so has anything changed? Did the reboots help?
     
  5. aadam101

    aadam101 Tell me a joke

    7,114
    12
    Jul 14, 2002
    Massachusetts
    I have never even attempted to use TivoToGo until today. I thought that maybe Tivo Desktop was the problem so I just uninstalled it and then restarted my computer. I was able to access TivoToGo and I got this message.

    Queued for Transfer

    http://192.168.1.10:80/download/Tosh.0.TiVo?Container=/NowPlaying&id=1799128

    queued for transfer to:

    \\READYSHARE\USB_Storage\TV Shows

    The page will reload in 5 seconds.


    The browser then jumped to this screen:

    Unsupported Command

    Query:


    Now I am getting the original error message again.
     
  6. Iluvatar

    Iluvatar New Member

    377
    0
    Jul 22, 2006
    At this point I would say posting the pyTivo console output would be helpful. Make sure you turn debug on first and reset pyTivo before you try it again.
     
  7. aadam101

    aadam101 Tell me a joke

    7,114
    12
    Jul 14, 2002
    Massachusetts
    After a couple of restarts, it now seems to work ok. Thanks for your help!
     

Share This Page