Problem with Yahoo Apps

Discussion in 'TiVo Home Media Features & TiVoToGo' started by jason_kirkham, Jan 1, 2006.

  1. Jan 1, 2006 #1 of 15
    jason_kirkham

    jason_kirkham New Member

    5
    0
    Jan 1, 2006

    Advertisements

    When I try to use Yahoo Pictures, Traffic, or Weather, I get a blue screen saying that they are experiencing network problems. Other HME apps (Fandango, Podcast, Live 365) work fine. Anyone else having the problem or know of a solution? Thanks.
     
  2. Jan 1, 2006 #2 of 15
    TeddS

    TeddS Obfuscator

    17,348
    1,736
    Sep 21, 2000
    NYC
    Same situation here, except that the Traffic app is working for me. The only thing I can think of is that the other two apps explicitly require an account on Yahoo, so maybe they're having a problem with that.

    I think this problem has been the same for me for the past couple of days.

    --Tedd
     
  3. Jan 2, 2006 #3 of 15
    Grimm1

    Grimm1 Member

    256
    0
    Jan 9, 2000
    Stanton, CA
    Same here....everything else that accesses the internet seems to be working...just the Yahoo Photo and Yahoo Weather are giving me the "experiencing network problem" screen. This has been happening for the last 2-3 days.
     
  4. Jan 2, 2006 #4 of 15
    nobodyuknow

    nobodyuknow New Member

    10
    0
    Dec 6, 2005
    Same problem here. The Yahoo! apps seem to recognize me (at least they show my Yahoo! ID in the upper right corner of the screen) but Photo and Weather give the "network problem" error. Interestingly, Traffic gives me the chance to enter a zip code and will then correctly display traffic info, but won't let me save the zip I entered, giving the "network problem" error message. Been going on for a few days now.
     
  5. Jan 3, 2006 #5 of 15
    Stuckeyboss

    Stuckeyboss New Member

    62
    0
    Apr 28, 2003
    San Diego, CA

    Advertisements

    Our TiVo's have been doing this the past few days as well.

    Anyone have ideas where we should be pinging for support? Yahoo!? TiVo?
     
  6. Jan 3, 2006 #6 of 15
    morac

    morac Cat God TCF Club

    13,242
    1,614
    Mar 14, 2003
    NJ
    Well from what I've read the apps are written by Yahoo, but hosted on TiVo's servers. Basically this seems to be an issue with TiVo's servers not reliably connecting to Yahoo's servers which means its up to TiVo and Yahoo to work it out. Being a TiVo customer I would say you should contact TiVo, but they're probably already aware of the problem since it's been a number of days.
     
  7. Jan 4, 2006 #7 of 15
    hoosxj

    hoosxj New Member

    26
    0
    Jul 19, 2004
    my yahoo! apps haven't been working for over a week now. glad to see i'm not the only one. wish they'd fix it tho. i'm tired of walking 20 feet to the office to check the weather in the morning :)
     
  8. Jan 4, 2006 #8 of 15
    morac

    morac Cat God TCF Club

    13,242
    1,614
    Mar 14, 2003
    NJ
    They seemed to be working last night when I tried them.
     
  9. Jan 4, 2006 #9 of 15
    bidger

    bidger Active Member

    3,426
    0
    Mar 30, 2001
    Elmira, NY
    They're working for me today.
     
  10. Grimm1

    Grimm1 Member

    256
    0
    Jan 9, 2000
    Stanton, CA
    Yeah I noticed last night that they were all working again except for the Yahoo Weather. But when I checked a few hours later that one was working too.
     
  11. neekoh

    neekoh New Member

    33
    0
    Jan 1, 2005
    i still have this problem with Photos and Weather. Anyone get this fixed yet?
     
  12. Oberon2006

    Oberon2006 New Member

    15
    0
    Jan 1, 2006
    Both are working fine for me. They have ever since I first got them earlier this week.
     
  13. tonyf3

    tonyf3 Mac User since '84

    340
    0
    Oct 11, 2003
    CT & NYC
    Just got them today and they're not working.
    Live 365 and podcast work.

    Do I need a Yahoo account to use them?

    Doesn't explain Fandango if that's the case.
    I'm trying a restart.
     
  14. bidger

    bidger Active Member

    3,426
    0
    Mar 30, 2001
    Elmira, NY
    Yes, but even though I have an account, I've gotten the "Network Not Available" message when trying to access them today.
     
  15. tonyf3

    tonyf3 Mac User since '84

    340
    0
    Oct 11, 2003
    CT & NYC
    Ok, did the Yahoo ID sign up thing. But wait...here's where it get interesting. My son's series 2 40hr. gets into Yahoo! and Fandango no problem on the same network.
    My new 80hr.(replaced dead 60hr by TiVo) gets the url error. Live 365, podcasts etc. all work. I'm at a loss.

    the only difference I can tell is that the 40hr is a 540 unit
    the 80hr is 240. The 80hr also has ridiculously slow transfer times when pulling from the 40 hr TiVo but not the other way around.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements