Problem with my Airlink Network Adapter

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by Frank784, Jan 18, 2006.

  1. Frank784

    Frank784 New Member

    50
    0
    Jan 12, 2006
    Orlando,...
    After going all over town to Best Buy, Circuit City, Comp USA, and everywhere else, If I wanted A network adapter, I had to order it online. After looking at various adapters on Amazon, I decided on an Airlink 10/100 Mbps Fast Ethernet USB 2.0 adapter. After a week of anxiously waiting, I looked at it and it had two lights on it one labeled power, and the other as link. I plugged everything in to see neither light turn on. I hoped it was the usb port and moved it to the lower one, and the power light went on. I figured the link light would go on once I tried to connect, but no luck. I put it directly into my modem, then I tried to work it through the router, and neither way worked. Any ideas? I hope I didn't waste $20.

    I originally posted this in the help forums and someone said to buy a new one as well as mentioned about installing drivers. Could this be easily done?


    Thanks,
    Frank
     
  2. Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    31,646
    491
    Jul 10, 2003
    !Texas
    Airlink is not supported as far as I know.
    The Netgear FA120 works very well and can be found on Ebay for ~15 bucks.
     
  3. Tracy RainH2o

    Tracy RainH2o Photo Man

    285
    0
    Nov 17, 2005
    Georgia
    Frank,

    I would never steer you wrong. :)
    You do not want to get into the driver installation thing. Check your Help Forum post for other options at Circuit City, but read the warnings.
     
  4. Frank784

    Frank784 New Member

    50
    0
    Jan 12, 2006
    Orlando,...
    Okay, thank you Tracy, I'll just eat what I paid for the Airlink, and get what I know what will work for sure. Appreciate it.

    Frank
     

Share This Page