Problem with cable port on Roamio Box

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by marby534, Feb 9, 2021.

  1. marby534

    marby534 New Member

    3
    0
    Dec 16, 2016

    Advertisements

    I couldn't get a live tv signal on my Roamio after I moved. I think it was working when I first set it up but then it stopped working. Everything on the Tivo worked. Just couldn't get a live tv signal. I tried switching cables, etc without result. Then I switched the Tivo with another Tivo from another room. The new tivo worked fine on that connection but my Roamio still can't get a signal. I conclude there is something wrong with the port on the Roamio. What am I missing? Could that port be replaced for some reasonable amount? Thanks.
     
  2. kpeters59

    kpeters59 Well-Known Member

    3,175
    652
    Jun 19, 2007
    Houston, Texas
    Is the Roamio currently set up for Over-the-Air instead of Cable TV?

    You'd have to re-run Guided Setup for it to receive cable, if that's the case.

    -KP
     
  3. bricco

    bricco Member

    38
    12
    Mar 28, 2008
    I'm having the same issue. I have three Tivo and only my Roamio can't get reception. First, the device couldn't network in the home because my Tivo count was over 12. Had to remove some old boxes. Then the signal went out. Tivo still hasn't fixed networking code which should be a,a,a,a. It at first had perfect signal on NBC and after Guided Setup lost that one, too. My signal on all other devices is perfect as I am directly across from Empire State Building. We know Tivo Support can't help, and the box is out of five year period. Any ideas?
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements