Opening Animation no longer plays

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by pmiranda, Nov 16, 2015.

  1. pmiranda

    pmiranda Member

    676
    1
    Feb 12, 2003
    Austin, TX
    I rebooted my TiVo today and when it powered up it just dropped into TiVo Central... no cartoon!

    I tried the tivo-0 shortcut and nothing happened then, either.

    So sad.
     
  2. Dan203

    Dan203 Super Moderator Staff Member TCF Club

    48,328
    4,832
    Apr 17, 2000
    Nevada
    They removed it during an update a couple months ago. It's part of their rebranding. They're getting rid of all places where they have the logo with the face on it.
     
  3. pfiagra

    pfiagra Active Member

    616
    173
    Oct 13, 2014
    you will be assimilated
     
  4. Series3Sub

    Series3Sub Well-Known Member

    1,401
    102
    Mar 14, 2010
    Yeah, and I really miss the old boot-up vids. I really feel they should have left those vids on all the legacy TiVo's (S1-S5) and just went with no vid for the Bolt. I thought those opening videos were funny and enjoyable. I admit to pressing 0 at TiVo Central more than a few times for a quick laugh at the humor. TiVo, please bring back from the dead those funny videos.
     
  5. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    11,068
    783
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    We are TiVo of Borg, your VCR is irrelevant!
     
  6. Leon WIlkinson

    Leon WIlkinson TiVo Gone Wild

    1,324
    2
    Feb 13, 2000
    TiVo Town
    Kids will be in an uproar over THIS!!! :eek:
     
  7. Anotherpyr

    Anotherpyr Active Member

    436
    117
    May 6, 2015
    They should've left it as an Easter egg.
     

Share This Page