Not operating w/o external storage?

Discussion in 'TiVo Bolt DVR/Streamer' started by panther61, Sep 24, 2020.

  1. panther61

    panther61 New Member

    20
    1
    Feb 1, 2005
    Maryland

    Advertisements

    Sold my Tivo Bolt which always had the MyDVR expander hard drive connected to it but I did not include the expander in the sale. The eBay buyer now says he cannot get the Bolt to start and is receiving the following message, "Tivo bolt has a message about not operating without external storage. I can't even bypass this process on the startup. What have you done to get this going?"

    Can anyone help me to get this new TIVO user set-up to use their bolt? Thank you
     
  2. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    19,953
    3,671
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    When I pulled the external storage from my Roamio several years ago, there was a message confirming I had removed the WD drive. I did (losing all recordings). But then It just started with a blank drive. The software has changed.

    One solution would be to wipe the unit with a KS 76543210 command.
    TiVo Kickstart Codes and Information
     
    krkaufman and panther61 like this.
  3. panther61

    panther61 New Member

    20
    1
    Feb 1, 2005
    Maryland
    Thank you Joe this worked and I now have re-listed my BOLT on EBay with a photo of the welcome screen. You are a lifesaver.
     
    JoeKustra likes this.
  4. mattyro7878

    mattyro7878 Well-Known Member

    1,787
    444
    Nov 27, 2014
    Southern CT
    Yes, Joe seems to know whats what.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements